De historier vi fortæller om os selv og universet er en af de mest magtfulde kræfter i vores liv. Uanset om der er tale om mytologiske skabelsesberetninger eller sociale narrativer, så definerer vores historier om verden (worldstories) den virkelighed, vi lever i.

Bjergager Solby i Odense har i 11 år dannet centrum for forskning i vores sociale, åndelige og videnskabelige worldstories. Baseret på de indsigter, det har givet, ønsker vi på Bjergager at invitere en bredere kreds ind i en undersøgelse af, hvad vi tror på og hvorfor.

Fem magiske døgn

Worldstory Festival blev afholdt første gang i sommeren 2015 og det var en fantastisk oplevelse. I år finder festivallen sted 1. – 6. juli. Deltagerne bliver inviteret til en proces, hvor kunst, musik og deltagernes indre visioner og ydre erfaringer bliver vævet sammen i en ny forståelse af de muligheder, vi står overfor – individuelt og kollektivt. Det bliver en eventyrlig og forvandlende opdagelsesrejse.

Vi ser festivalen som en mulighed for at samskabe en begivenhed, som bliver en årligt tilbagevendende mulighed for at udforske vores worldstories og fejre det levende mysterium. Vi glæder os inderligt til at byde velkommen til Worldstory Festival 2016!

Læs mere om festivallen her:

Worldstory Festival

www.worldstoryfestival.com

www.facebook.com/worldstoryfestival

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar