Vi mødes hver uge og mediterer sammen med efterfølgende hjertemøde og delinger af indre oplevelser.

Kom og vær med til at få de jordiske og åndelige riger til at mødes og forenes på vor jord.

Vi laver en guidet meditation sammen til lyden af guddommeligt smukke hjertetoner, og de, som har lyst, deler derefter deres indre oplevelser i vores kærlige, rummelige, nysgerrige, favnende og healende fælleskab, før vi fører vibrationen med os ud i verden.

I er hjerteligt velkomne, også til at være med hjemmefra. Bare åben jer for strømmen på den måde som føles mest rigtig for jer, og som passer ind i de gøremål, I måtte have, på dette tidspunkt af dagen.

Hvis I siger ja til at være med, vil vore åbne hjerteforbindelser muliggøre, at cirklen ~ Livets Ring ~ vokser i vores bevidste samarbejde med healingsstrømmen, også på tværs af fysisk afstand.

Det kan være en meget stærk og berigende oplevelse at være med, også hjemmefra, og både høre om andres og selv dele, de oplevelser og indtryk, som kommer til os undervejs og efterfølgende.

Strømmen, vi åbner os for og samarbejder med, arbejder videre i vore hjerter og legemer i de følgende dage. Jo mere vi åbner og siger ja til at træde ind i verdenstjenerarbejdet, jo dybere kan strømmen arbejde i os og med os.

Det er selvfølgelig aller mest kraftfuldt for de af jer, som vælger, og har mulighed for, at være med rent fysisk, i de smukke rammer vi har, her på Bjergager.

* ♥ * ♥ * ♥ *

♥ Værter: Tea & Rolf ♥

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar