Om Rolf & Tea

>> To view this page in English click here

rolf_150Rolf Jackson er pioner indenfor forskning og uddannelse i relation til åndelige samfundsspørgsmål. Han er far til to dejlige døtre og har en baggrund som civilingeniør indenfor IT, operationsanalyse og teoretisk fysik. Han arbejder i dag som forfatter, IT konsulent  og underviser i ledelse og personlig udvikling.

Rolf har arbejdet i dybden med vores virkelighedsopfattelse inden for både videnskab, religion, politik og økonomi. Ud af dette arbejde er vokset en række bøger, som beskæftiger sig med dette fra forskellige vinkler samt projektet Worldstory.tv, som er et forsøg på at sætte fokus på betydningen af vore fælles narrativer eller “worldstories.”

 

 

Tea til Bjergager hjemmeside rigtigTea Jarlkov er mor til fire skønne børn, to sønner og to døtre. Hun er uddannet pædagog og trænet som hjertehealer og verdenstjener i den gyldne cirkel.
Rolf og Tea er begge clairvoyante med en levende adgang til viden fra de indre planer. De har været sammen siden “The End of Time” i 2012, hvor de mødtes, og dette partnerskab har åbnet for en virkeliggørelse af et livslangt ønske om at finde en partner, som evnede at favne de dybe mysterier og i fællesskab være engageret i at skabe plads til dem i denne verden.