Hvad er Bjergager?

Bjergager Solby i Odense har siden 2005 dannet centrum for forskning i vores sociale, åndelige og videnskabelige historier om verden. Baseret på de indsigter, det har givet, ønsker vi på Bjergager at invitere en bredere kreds ind i en undersøgelse af, hvad vi som mennesker tror på og hvorfor.
Bjergager består i dag af fem længer og et hovedhus med i alt ca 2000 kvadratmeter under tag, hvortil kommer fire hektar jord i udkanten af Fyns formentlig bedst bevarede landsby Åsum. Vi har de seneste år skabt Avalonhuset, som er helt unikke og meget smukke rammer og selskabslokaler til udfoldelse af livets magi.
Bjergager har i mange år fungeret som et mini-bofællesskab. Men nu har vi taget et kvantespring og skabt en årlig Worldstory Festival, som kan fungere som en åndelig spydspids for nye samfundsidéer.
Visionen med Bjergager er at skabe et levefællesskab af mennesker, som ønsker åndelig udvikling og kreativ selvudfoldelse i nogle rammer, hvor der både er plads til voksne og børn og himmel og jord. Vi lægger ikke vægt på at være perfekte, men på at blive hele mennesker og give plads til at mærke det, vi faktisk føler og give plads til det, vi faktisk tænker. Det kan lyde enkelt, men er udfordrende at leve i praksis. Udfordrende og fantastisk berigende.
På Bjergagers jorde har vi manifesteret en række kraftsteder. Det første var Merlins Gate (Sværdet i stenen) og i 2015 skabte vi den største stencirkel bygget i Skandinavien i 1000 år, som symbol på jordens kraft og den glemte feminine visdom. Bjergager Solby er et fællesskab hvor sans for skønhed og vilje til sandhed, står i centrum for et kreativt liv med kant.
Hvis dette kalder på dig, glæder vi os til at byde dig velkommen her.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar