Solen skinnede, og sveden drev ned over mit ansigt, og jeg havde haft en underlig fornemmelse i et stykke tid. Året var 2003 og jeg var på hyttetur med mine to brødre i Parc de la Vanoise i de franske alper. Det var som om nogen bankede på indefra og ville mig noget. Lidt distræt sagde jeg til mig selv: “Ok så, hvad er der?”

“Truth, Love and Service,” kom svaret.

“Hvad?” tænkte jeg og kiggede mig forvirret omkring.

Så kom den næste sætning: “Life is what you make of it -Service brings joy – Love brings freedom – Sacrifice unveils the one life.”

Hvad var det for noget?

“The Order of the Ring of Life,” sagde det, og jeg så en ring for mit indre blik. En dobbelt slangering, hvor slangen bider sig selv i halen. Jeg skulle senere finde ud af, at det hed en ouroboros. Men normalt går slangen kun én gang rundt. Denne slangering var speciel, for den gik to gange rundt.

Vi var på vej op igennem en smuk dal og kom sidst på eftermiddagen til en hytte, som hed “La Femma.” Jeg var lidt forundret over det, som var sket, for det var ikke noget, jeg var vant til. Jeg satte mig derfor på en stor sten og mediterede. Og pludselig kom to digte igennem: “The Blade and the Grail” og “Atlantis.” Jeg havde aldrig digtet før, så det var lidt overvældende, men jeg blev også rørt over de tekster, jeg så på papiret foran mig. Og jeg kunne ikke lade være med at lægge mærke til, hvor jeg var – på La Femma. Som om universet ville sige til mig, at der var noget med det feminine, som skulle åbenbares.

Da jeg kom hjem til Danmark, blev min indre forståelse af dette åndelige projekt uddybet, og jeg forstod, at den åndelige orden, jeg havde fået inspiration til, var en slags søsterorden til The Order of the Golden Grail, som Asger Lorentsen nogle år forinden havde skabt. Forskellen var blot, at the Order of the Ring of Life havde mere 1. stråle (magt/kraft) energi bygget ind i sig, hvor Asgers gralsorden mere arbejdede med 2. stråle (kærlighed-visdom). De sætninger og symboler, jeg havde modtaget den dag på bjerget, blev en del af en forståelse om, hvordan man kunne skabe en moderne pendent til fortidens åndelige ordner (f.eks. tempelridderne) på en måde, som svarer til moderne menneskers behov og tænkemåder.

At skabe en åndelig orden er dog ikke noget, man bare lige gør, og jeg har ikke førend nu følt, at tiden for alvor var inde til at manifestere den. Men i forbindelse med mit og Teas arbejde, og den kommende Worldstory festival vi planlægger i 2015, er min fornemmelse, at tiden er inde til at tække sværdet og indvie ordenen for alvor. Tiden vil vise, hvordan manifestationen vil skride frem.

Læse mere på www.ringoflife.org

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar